Kamerbeek Solutions

Specialists in process automation

SCADA schermen programmeren is een specialisme. Simpelweg een P&ID overtekenen en programmeren is vaak niet de weg die bewandelt moet worden. P&ID’s zijn schema’s voorzien van veel overbodige informatie ten opzichte van SCADA schermen. Wij steken tijd in het creëren van overzichtelijke schermen en bedieningen. Operators en mensen van de technische dienst laten wij dikwijls de schermen voortijdig controleren om zo een goed resultaat te garanderen.

 

Eigen stijl

Een aantal van onze klanten hebben wij voorzien van onze eigen standaard huisstijl. Deze standaard blijven we doorontwikkelen om zo altijd efficiënt en alle mogelijkheden van het hier en nu te kunnen toepassen. Deze standaard blijven wij doorontwikkelen en voorzien van de nieuwste functionaliteiten. De standaard groeit mee met de PLC control modules die wij ontwikkelen, zodat elke control module ook de juiste en volledige weergave/bediening op SCADA heeft.

 

Klant stijl

Veel van onze klanten zijn vaak enkele decennia geleden gesticht en hebben tientallen jaren ontwikkeling doorgemaakt. Bij die klanten onderhouden wij en programmeren wij ook in hun eigen standaarden. Zij hebben vaak tientallen installaties. Alles updaten is vaak geen optie. In dit soort brownfield installaties kunnen wij ook werken. Wij doorgronden de software tot in de details en maken het ons eigen. Dit geeft ons ook een breed zicht op wat er allemaal is en dat wij niet blind worden voor onze eigen standaard software.

 

“SCADA schermen vinden wij zeer belangrijk. Eenvoud en eenduidigheid zorgt ervoor dat alle operators 24/7 de software goed begrijpen en hetzelfde werken. Schermen ontvangen wij vooraf ter goedkeur. Hier en daar wijzigingen doorvoeren is nooit een probleem!

 
 
 

Kwaliteit
Flexibiliteit
Onderhoudbaarheid
Complexiteit
Aantal problemen
Back to Top
UA-112204119-1