Kamerbeek Solutions

Specialists in process automation

PLC’s programmeren is een specialisme. Gedurende de afgelopen 15 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met diverse programmeerstijlen en daarmee onze eigen PLC programmeerstijl doorontwikkeld.   Een aantal kernpunten in onze software:

 

Functionele ontwerpen

Door altijd aan de hand van een functioneel ontwerp te werken, zorgen wij ervoor dat de software gaat werken zoals besproken is. De detaillering van het functioneel ontwerp ligt er hoog, dus verrassingen na programmeren zijn uitgesloten.

 

Eenvoud in programmeren

In de regel programmeren wij systemen in doorlooptijden variërend van dagen tot weken. Een installatie heeft echter een typische levensduur van ongeveer 15 tot 20 jaar. Door meer code uit te schrijven in plaats van ‘slimme’ routines schrijven, is de software na inbedrijfstelling veel eenvoudiger te lezen en onderhouden. Wijzigingen in de toekomst leveren ook veel minder risico’s op.

 

Eigen control modules

Door slim gebruik te maken van eigen ontwikkelde control modules, kunnen wij de programma aflopen / sequences zeer eenvoudig houden. Al meer als 10 jaar ontwikkeling schuilt achter deze modules.

 

 

“Als wij Kamerbeek Solutions software laten programmeren, weten we dat het goed komt. Hoge kwaliteit en op tijd! Daar waar keuzes te maken zijn, worden wij altijd keurig geïnformeerd met een uitleg en wat de gevolgen zijn, zodat wij bewust de goede richting op gaan. Meerwerk volgt alleen als wij zelf iets daadwerkelijk wijzigen.

 

 

Kwaliteit
Flexibiliteit
Onderhoudbaarheid
Complexiteit
Aantal problemen
Back to Top
UA-112204119-1