2021: wat een jaar!

Het is bijzonder om mee te maken. Weer een jaar met Corona, maar we zijn nog nooit zo druk geweest. In 2021 zijn we weer gegroeid met drie nieuwe software specialisten. Via deze weg willen wij iedereen bedanken: werknemers, klanten, leveranciers en partners, waardoor dit alles mogelijk is geworden. Met tomeloze inzet en oog voor kwaliteit hebben wij dit jaar de volgende projecten uitgevoerd:

Vier sproeidrogers
Dit jaar hebben wij vier sproeidrogers in bedrijf gesteld en vier keer succesvol het “first powder” moment meegemaakt. Ondertussen hebben we zo’n 20 sproeidroger besturingen gemaakt met verschillende soorten PLC’s, maar ook met verschillende soorten SCADA systemen.

Complete fabriek met MES koppelingen voorzien
Door alle productieroutes in een fabriek in kaart te brengen, verdeeld over vele PLC’s, hebben wij een interface gebouwd en in bedrijf gesteld, zodat de klant nu compleet via een nieuw MES systeem orders uit SAP kan verwerken en kan volgen met behulp van “tracking and tracing”.

PLC migraties naar TIA Portal
Fabrieken moeten met hun tijd mee en PLC’s worden na +/- 15 jaar vervangen. Dit jaar hebben wij een indamper en een sproeidroger PLC migratie gedaan naar TIA Portal. Om gelijke functionaliteit te borgen, hebben wij de PLC’s gesimuleerd en gekoppeld aan een SCADA testomgeving. Hierdoor bleef de ombouwtijd minimaal en kon productie maximale doorgang vinden.

Vele optimalisatie projecten
Bij een aantal goede relaties, hebben wij vele modificaties uitgevoerd om processen te optimaliseren.

Afgelopen jaar zijn we sterk gegroeid en hebben we in 2022 weer ruimte voor nieuwe projecten. Heeft u interesse om uw installatie van optimale besturing te voorzien? Wij kunnen dit proces zorgeloos voor u uitvoeren. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op via 0515-781600 of mail naar info@kamerbeeksolutions.nl.